ua en ru

У Миколаївській області перекинувся автобус з пасажирами, постраждали 9 осіб

У Миколаївській області перекинувся автобус з пасажирами, постраждали 9 осіб Фото: ДТП (torange.biz)

Автобус з пасажирами прямував у Польщу

У Миколаївській області автобус з пасажирами потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), постраждали 9 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області в Facebook.

"4 вересня 2017 року близько 2:30, на автодорозі "Ульянівка - Миколаїв" в районі села Костянтинівка Новоодеського району сталося ДТП за участю пасажирського автобуса "МАН" сполученням "Херсон - Познань" (Україна - Польща)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 26-річний водій - мешканецьТернополя, не впоравшись з керуванням, допустив з'їзд в кювет, де відбулося перекидання. В результаті ДТП постраждали 9 осіб.

Так, слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років.

Відзначається, що в даний момент встановлюються обставини ДТП, призначено проведення експертиз, проводяться слідчі дії.

У Новоодеському районі у ДТП постраждало дев'ять ятеро людей(ФОТО) Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю трьох автомобілів постраждали 2 людини.