ua en ru

В Миколаївській області "Наш край" переміг у Арбузинській ОТГ, - паралельний підрахунок

В Миколаївській області "Наш край" переміг у Арбузинській ОТГ, - паралельний підрахунок Фото: РБК-Україна

Згідно з попередніми результатами, обрані 8 представників "Нашого краю"

"Наш край" переміг серед партій у Арбузинській селищній громаді Миколаївської області на перших виборах в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) 24 грудня. Про це свідчать результати проведеного партією "Наш край" паралельного підрахунку голосів, передає прес-служба політсили.

Як наголошується, згідно з попередніми результатами, обрані 8 представників партії "Наш край".

Також обрано 4 представника від Аграрної партії, по 3 – від БПП "Солідарність" і "Батьківщини", 1 – від Опозиційного блоку. Всього в Арбузинській ОТГ обирались 26 депутатів.

У цілому, за попередніми підсумками виборів 24 грудня, "Наш край" будуть представляти 24 депутати (16% від складу рад) у всіх новостворених громадах Миколаївської області, а саме – Арбузинській, Березанській і Казанковській селищних, Прибузькій, Володимирській, Радсадовській та Широківській сільських громадах.

Як відомо, 24 грудня в 51 об'єднаній територіальній громаді в 17 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів. До складу 51 ОТГ увійшли 256 місцевих рад.