ua en ru

У Миколаївській області частково обвалилася будівля школи

У Миколаївській області частково обвалилася будівля школи Фото: обвалення школи (ДСНС в Миколаївській області)

У Новому Бузі обвалилася частина будівлі школи

Вчора, 3 липня, в оперативно-диспетчерську службу Головного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що близько 20:30 у загальноосвітній школі № 1 м. Новий Буг сталося часткове обвалення зовнішньої стіни та перекриття між першим, другим і третім поверхами. Про це передає прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що жертв і постраждалих внаслідок обвалення немає.

На місці події було зібрано позачергове засідання районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було вирішено питання про обмеження доступу в будівлю, залучення спеціалістів будівельної організації для визначення ступеня руйнування та визначення факторів, які до цього призвели.

За станом на ранок 4 липня на місці обвалення працює штаб з ліквідації наслідків події. Силами оперативно-рятувального підрозділу проводиться розгортання мобільного пункту життєзабезпечення.

Наступне виїзне засідання комісії ТЕБ та НС за участю представників Миколаївської облдержадміністрації та відповідних фахівців заплановано на 11:00 4 липня, за результатами якого буде прийнято рішення про прийняття подальших заходів.

altФото: обвалення школи (прес-служба ДСНС)

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі (Дніпропетровська область) через обвалення бетонної плити загинули дві людини.