ua en ru

У Миколаєві прихильники екс-мера Сенкевича заблокували трибуну міськради

У Миколаєві прихильники екс-мера Сенкевича заблокували трибуну міськради Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

Після цього правоохоронцям надійшла інформація про "замінування" будівлі міськради

У Миколаєві, сьогодні, 16 листопада 2017 року, прихильники екс-мера міста Олександра Сенкевича заблокували трибуну міськради. Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

Як повідомляється, депутати міськради Миколаєва двічі проголосували проти виступу на сесії прихильників Сенкевича, у відповідь на це активісти заблокували трибуну.

Після цього правоохоронцям надійшла інформація про "замінування" будівлі міськради. Начальник управління Патрульної поліції Миколаєва Максим Ахрамєєв закликав депутатів покинути сесійний зал для проведення евакуації.

У свою чергу, секретар міської ради Тетяна Казакова заявила, що сесійний зал замінував Олександр Сенкевич.

"Є інформація, що Олександр Федорович Сенкевич замінував наш зал. Привітайте, Олександра Федоровича Сенкевича", - заявила вона, зазначивши, що зрив сесії обійдеться бюджету Миколаєва у 2 мільйони гривень.

Як повідомляється, громадський активіст Євген Воловий, який раніше був позаштатним радником Сенкевича, ініціював збори прихильників екс-мера на завтрашній сесії Миколаївської міської ради для того, щоб нагадати про можливі перевиборів депутатського корпусу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відсторонений мер Миколаєва Олександр Сенкевич подав в суд позов про скасування рішення міської ради про припинення його повноважень міського голови.