ua en ru

У Миколаєві через грип і негоду канікули для школярів продовжили на два дні

У Миколаєві через грип і негоду канікули для школярів продовжили на два дні Фото: у місті Миколаїв школярі почнуть вчитися пізніше через грип та негоду

Навчальний процес для школярів Миколаєва розпочнеться 16 січня

Влада міста Миколаїв через грип і негоду прийняла рішення продовжити новорічні канікули для міських школярів ще на 2 дні - до 16 січня. Про це повідомляється на сайті міської ради Миколаєва.

"10 січня міський голова Олександр Сенкевич підписав розпорядження №1-р "Про призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. Миколаєва". У розпорядженні зазначається, що навчальний процес припинений з 12.01.2017 за 14.01.2017", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника міського голови Євгена Шевченка, канікули для школярів продовжили через негоду в країні, а також для того, щоб запобігти новим спалахам захворюваності на ГРВІ та грип серед учнів міських шкіл.

"Хоча рівень захворюваності на грип та ГРВІ пішов на спад, перестрахуватися не завадить. Тим більше, коли йдеться про здоров'я дітей", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, через негоду в Одеській області заборонено рух транспорту 11 січня.