ua en ru

Немає нічого спільного між головорізом Путіним і США, - Маккейн

Немає нічого спільного між головорізом Путіним і США, - Маккейн Фото: Джон Маккейн розкритикував спроби прирівняти РФ до США

Говорити про моральну еквівалентність між двома країнами є проявом жахливої дезінформованості

Немає ніякої тотожності між президентом РФ Володимиром Путіним і Сполученими штатами Америки. Про це заявив сенатор-республіканець Джон Маккейн, передає CNN.

"Немає ніякої моральної еквівалентності між цим м'ясником і головорізом полковником КДБ і Сполученими Штатами Америки, країною, яку Рональд Рейган називав сяючим містом на пагорбі. І говорити про якусь моральну еквівалентність між двома країнами є проявом або жахливої дезінформованості, або неймовірної упередженості", - заявив Маккейн під час виступу в Сенаті.

Також сенатор говорив про російською опозиціонера Володимира Кара-Мурзі, який нещодавно був госпіталізований з отруєнням.

"Володимир (Кара-Мурза, - ред.) знав, що Путін є вбивцею. І він вбивця. І він (Кара-Мурза, - ред.) цілком може бути наступною мішенню. Володимир знав, що немає ніякої моральної тотожності між Сполученими Штатами і путінською Росією", - сказав Маккейн

Маккейн також перерахував ряд інших загиблих критиків Путіна і журналістів, яких підозрюють у вбивстві російський уряд.

Як повідомляє телеканал, раніше в інтерв'ю Fox News президент США заявив про повагу до Путіна. У той час, коли Трампу нагадали про зв'язок Путіна з політичними вбивствами журналістів і опозиціонерів, президент США відповів, що є багато вбивць і що США не така вже й невинна країна.

Нагадаємо, голова комітету у справах ВС США закликав Трампа озброїти Україну.