ua en ru

Ніякі санкції не змінять "принципову позицію" Росії, - МЗС РФ

Ніякі санкції не змінять "принципову позицію" Росії, - МЗС РФ

Ніякі санкції не змінять "принципову позицію" Росії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ Росії.

"Ми звернули увагу на цікаву обставину. Як тільки з'являються ознаки мирного врегулювання гострої кризи в Україні, так у Вашингтоні, який доклав руку до торішнього державного перевороту в Києві, знову починають розхитувати ситуацію. Ось і зараз, коли стає реальністю режим припинення вогню, погоджений 12 лютого в Мінську за сприяння Президента Росії В. В. Путіна, Адміністрація Б. Обами знову стрясає повітря погрозами, оголошуючи про продовження раніше введених нею санкцій і обіцяючи нові. Як щодо нашої країни, так і проти ДНР і ЛНР... Хотілося б, щоб у США, нарешті, задумалися про наслідки своїх рішень і дій. Тим більше, що ніякі санкції не змінять принципову позицію Росії. Пора б вже Вашингтону це зрозуміти", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Обама вважає, що вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова свідчить про негативний стан громадянських свобод в Росії.