ua en ru

У Нігерії під час нападу смертника загинули 13 осіб

У Нігерії під час нападу смертника загинули 13 осіб Фото: терористи "Боко Харам"

Ще п'ять чоловік постраждали в результаті вибуху

У нігерійському місті Майдугурі на північному сході країни 13 людей загинули в результаті атаки терориста-смертника. Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що близько п'яти осіб отримали поранення в результаті вибуху. У районі, де був здійснений теракт, розташовувався табір біженців, які втекли від переслідування терористичного угрупування "Боко Харам".

Так, попередня крупна атака терористів сталась у Нігерії в серпні, також в районі міста Майдугурі. Тоді терористка-смертниця підірвала себе на ринку, в результаті чого загинули не менше 27 осіб.

Відзначимо, "Боко Харам" - радикальне ісламістське угруповання. Вона ставить своєю головною метою введення шаріату на всій території Нігерії і викорінення західного способу життя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані в результаті двох терактів, що відбулися в п'ятницю, 20 жовтня, загинули більше 70 людей. За попередніми даними, вибух під час вечірньої молитви у шиїтській мечеті у Кабулі забрав життя 39 людей, ще 45 отримали поранення різного ступеня тяжкості, серед загиблих є жінки і діти.