ua en ru

Нідерланди направлять в Росію повторний запит щодо даних з радарів про рейс MH17

Нідерланди направлять в Росію повторний запит щодо даних з радарів про рейс MH17 Фото: Нідерланди повторно запросять у Росії дані з радарів про MH17

Раніше передана інформація представлена у "нестандартному форматі"

Представник голландської прокуратури Вім де Брюн заявив, що Нідерланди повторно запросять у Росії дані з радарів про збитий над Донбасом рейс MH17. Про це він заявив "РИА Новости".

Брюн заявив, що раніше інформація про рейс була представлена в "нестандартному форматі". З цієї причини голландська прокуратура була змушена повторно надіслати запит Росії про правову допомогу.

Зазначимо, що Російська Федерація передала представникам влади Нідерландів радіолокаційні дані про падіння малайзійського лайнера рейсу МН17 восени 2016 року.

Пасажирський Boeing авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий над Донбасом, під час рейсу MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур 17 липня 2014 року. На борту літака перебувало 298 осіб, всі вони загинули.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що міжнародна слідча група встановила, що малайзійський Boeing МН17 був збитий з пускової установки "Бук", яка була доставлена в Україну з Російської Федерації.