ua en ru

Незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" прийняли остаточне рішення про відставку, - Коболєв

Незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" прийняли остаточне рішення про відставку, - Коболєв Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

Члени наглядової ради підтвердили своє рішення Коболєву в телефонному режимі

Незалежні члени наглядової ради НАК "Нафтогаз Україна" прийняли остаточне рішення про відставку. Про це повідомив глава правління НАК Андрій Коболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Моя телефонна розмова з кожним з них підтвердила, що це рішення остаточне", - заявив Коболєв.

Крім того, Коболєв заявив, що через відставки членів наглядової ради можуть виникнути проблеми з можливістю залучення компанією кредитів міжнародних фінансових організацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що два незалежних члена наглядової ради НАК "Нафтогаз Україна" повідомили про відставку. Про відставку заявили Пол Ворвік і Маркус Річардс.

"Останні незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" вирішили піти у відставку. Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс пов’язують зі згортанням реформ з боку уряду", - повідомляли вчора в НАК.

У серпні 2017 року Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" припинила повноваження незалежного члена наглядової ради Чарльза Проктора.