ua en ru

Неймар пропустить Ель Класико через триматчеву дискваліфікацію

Неймар пропустить Ель Класико через триматчеву дискваліфікацію Фото: Неймар

Таке покарання спіткало футболіста за видалення і зневажливе ставлення до абтітра

Нападник "Барселони" Неймар отримав дискваліфікацію на три матчі чемпіонату Іспанії з футболу. Про це повідомляє видання Marca.

Під час матчу з "Малагою" (0:2) в минулу суботу, 8 квітня, Неймар заробив видалення за грубу гру проти суперника. У звичайних випадках подібний проступок карається одним матчем дискваліфікації. Однак, залишаючи поле, Неймар зневажливо почав плескати в адресу четвертого арбітра. Таким чином, футболіст пропустить зустрічі з клубами "Реал Сосьєдад" і "Осасуна", а також матч з лідером чемпіонату "Реалом".

Офіційно про це рішення буде повідомлено у вівторок вранці, "Барселона" подасть апеляцію на це рішення, але, швидше за все, вона не буде задоволена. Матч "Реал" - "Барселона" відбудеться 23 квітня.

За результатами 31 туру іспанської Прімери мадридський клуб випереджає "Барсу" на 3 очки, маючи один матч в запасі. У нинішньому сезоні на рахунку Неймара 15 голів і 24 результативні передачі в 38 матчах у всіх турнірах.

Нагадаємо, захисник мадридського "Реала" Пепе, який не дограв матч 31-го туру чемпіонату Іспанії з "Атлетіко" (1:1) из-за перелому ребер, пропустить близько місяця.