ua en ru

Через негоду в Україні знеструмленими залишаються 8 населених пунктів

Через негоду в Україні знеструмленими залишаються 8 населених пунктів Фото: снігопади в Україні (РБК-Україна)

Усі вони знаходяться у Чернівецькій області

Станом на 07:00 10 лютого 2018 року знеструмленими внаслідок негоди в Україні залишаються 8 населених пунктів. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Залишаються знеструмленими 8 населених пунктів у Чернівецькій області. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, станом на ранок суботи небезпечних метеорологічних явищ в Україні не спостерігається.

"Опади у вигляді невеликого снігу в місті Київ, Київській, Кіровоградській, Черкаській областях, а тако дощу в Донецькій області. Рух транспорту на автошляхах держави забезпечено", - доповіли в ДСНС.

Там також додали, що для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги в буксируванні транспорту на території України залучено 1659 одиниць техніки та 2464 особи. Крім того, підрозділами ДСНС 9 лютого проведено буксирування 186 одиниць автотранспортних засобів, надано допомогу 364 громадянам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ускладнення погодних умов в Україні станом на ранок 9 лютого 2018 року знеструмлено понад 150 населених пунктів у п'яти областях.