ua en ru

Через негоду в Україні знеструмлено 86 населених пунктів, загинула 1 людина, - ДСНС

Через негоду в Україні знеструмлено 86 населених пунктів, загинула 1 людина, - ДСНС Фото: гроза в місті (Pixabey)

В результаті негоди знеструмлено населені пункти у трьох областях

Внаслідок негоди в Україні знеструмлено 86 населених пунктів у 3 областях, загинула 1 людина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"В період з 26 на 27 червня 2017 року в результаті ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 86 населених пунктів у 3 областях, а саме: Хмельницька - 32 населених пункти, Черкаська - 32 населених пункти і Вінницька - 22 населених пункти", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ДСНС в результаті ускладнення погодних умов загинула 1 людина.

"На території Київської, Хмельницької та Черкаської областей в результаті ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру), загинула 1 людина, сталося падіння 147 дерев, пошкоджено 66 покрівель житлових будинків та 3 об'єктів соціально-побутової сфери", - резюмували в прес-службі.

До ліквідації наслідків негоди було залучено 68 осіб і 19 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 37 чоловік особового складу та 9 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 червня 2017 року в Україні очікуються дощі, місцями грози, температура повітря вдень становитиме від +23 до +33.