ua en ru

Через негоду Арабатську стрілку відрізало від материка

Через негоду Арабатську стрілку відрізало від материка Фото: Арабатська стрілка відрізана від материка з-за шторму (arabat-rada.gov.ua)

Шторм затопив дорогу в напрямку Генічеська

Через негоду, яка супроводжувалася сильним вітром і штормом, Арабатська стрілка (коса в Херсонській області) виявилася відрізаною від сполучення з материковою частиною України. Про це повідомляють регіональні ЗМІ.

Як повідомляється, дорога Генічеськ-Стрілкове виявилася затопленою, місцями рівень води досяг 1 метра. Транспортне сполучення з населеними пунктами Арабатської стрілки припинено.

Згідно з повідомленнями, на роботу не може потрапити голова Генічеської міськадміністрації, а один автомобіль при спробі проїзду по затопленій дорозі змило в озеро Сиваш. На щастя, машину вдалося витягнути.

На місці працює спецтехніка ДСНС.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, рівень води в Азовському морі сьогодні, 28 лютого 2018 року, може досягти стихійної позначки.

"28 лютого вночі та вранці у Генічеську (Херсонської області) очікується підйом рівня моря з досягненням стихійної позначки 658 (затоплення причалів, території рибзаводу, мосту шосейної дороги на Арабатську стрілку)", - йдеться в повідомленні ДСНС.