ua en ru

Негода на Закарпатті: на дорогах області знято обмеження руху транспорту

Негода на Закарпатті: на дорогах області знято обмеження руху транспорту Фото: паводок на Закарпатті (прес-центр ДСНС)

Досі в області залишається підтопленою одна ділянка автодороги

Українські рятувальники заявили про зняття обмеження руху транспорту на автомобільних дорогах Закарпатської області через негоду. Досі в області залишається підтопленою одна ділянка автодороги, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 13:00 17 грудня 2017 року обмеження руху на автомобільних дорогах області відсутні", - йдеться в повідомленні.

Водночас у відомстві констатували, що досі підтопленою залишається одна (з восьми раніше) ділянка автодоріг загальною протяжністю 150 м та висотою водяного покрову до 15 см (було 2 тис. 100 м), на цій ділянці дозволено рух великовантажного транспорту.

Також у ДСНС доповіли, що досі залишаються підтопленими 531 дворогосподарств (самовільна забудова в низинах та зонах можливого підтоплення), 105 підвальних приміщень, а також 1 тис. 762 га сільгоспугідь.

"Паводкова ситуація на території області повністю контрольована. На більшості річок спостерігається зниження рівнів води. Жертв та постраждалих немає", - резюмували рятувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті евакуйовані внаслідок паводку жителі повертаються до своїх домівок.