ua en ru

Негода в Україні: водопостачання Черкас відновлено

Негода в Україні: водопостачання Черкас відновлено Фото: відновлення електропостачання насосної станції (facebook.com/radutskiy)

Відновлено електропостачання водозабірної станції КП "Черкасиводоканал"

У Черкаській області комунальні служби відновили водопостачання обласного центру після того, як напередодні воно було частково припинено у зв'язку з негодою в Україні. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Відновлено електропостачання насосної станції КП "Черкасиводоканал" (забезпечує водопостачання м. Черкаси), яка була знеструмлена 19 січня внаслідок повторного відключення лінії електропередач 110 кВ на електропідстанції "Сокирно". Здійснюється поступове наповнення водою міської системи водопостачання", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, для надання допомоги бригадам обленерго по розпилюванню повалених дерев на резервній лінії електропередач залучено від ДСНС 2 одиниці техніки та 11 рятувальників.

Крім того, організовано підвіз води до населення та соціальних об’єктів, для чого залучено 11 одиниць техніки, з них від ДСНС 5 одиниць техніки (підвезено 170 тон води).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкасах місцева влада оголосила надзвичайну ситуацію через проблеми з водопостачанням у місті.