ua en ru

Негода в Україні: водіїв просять утриматися від поїздок на власному транспорті

Негода в Україні: водіїв просять утриматися від поїздок на власному транспорті Фото: негода в Україні

Водіїв просять звернути увагу на погіршення погодних умов та дотримуватися правил дорожнього руху

Через негоду в Україні водіїв просять утриматися від поїздок на власному транспорті. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління безпеки дорожнього руху.

"За різкого погіршення погоди, за можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідно до повідомлення Укргідрометцентру, 19-22 квітня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0-5 градусів, на поверхні грунту 3-8 градусів, температура вдень 2-9 градусів тепла. Крім того, у південних, східних та більшості центральних областей очікується дощ із мокрим снігом, місцями сильні опади, пориви вітру 15-22 м/с.

Водіїв просять звернути увагу на погіршення погодних умов та дотримуватися правил дорожнього руху.

"З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні знеструмлено 152 населених пункти у шести областях.