ua en ru

Негода в Україні: у трьох областях досі обмежено рух на дорогах

Негода в Україні: у трьох областях досі обмежено рух на дорогах Фото: ожеледиця на дорогах

Обмеження діють у Вінницькій, Хмельницькій і Закарпатській області

Унаслідок негоди (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледиця) у трьох областях України діє тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на автодорогах. Про це з посиланням на інформацію Укравтодору повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема у Вінницькій області діє обмеження для руху автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 06:00 3 лютого 2017 року. У Хмельницькій області діє обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів по а/д місцевого значення з 05:00 3 лютого. У Закарпатській області з 21:30 2 лютого рух по а/д Свалява - Мукачеве перекрито для транспорту (об’їзд здійснюється по а/д М-06, яка проходить паралельно).

Водночас у Житомирській області рух автобусів автомобільними дорогами загального користування місцевого значення починаючи з 13:30 4 лютого відновлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській та Житомирській областях зняли заборону на рух великогабаритного і пасажирського транспорту, яку напередодні ввели у зв'язку з негодою.