ua en ru

Негода в Україні: синоптики попереджають про сильний вітер

Негода в Україні: синоптики попереджають про сильний вітер Фото: вітер (УНІАН)

Вночі місцями очікується ожеледиця

Синоптики попереджають про пориви вітру в Україні сьогодні, 24 грудня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

"За даними Укргідрометцентру, 24 грудня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в західних областях місцями 25 м/с; на дорогах, крім південної частини, вночі місцями ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві також 23-24 грудня 2017 року очікуються пориви вітру 15-20 м/с. "До кінця доби 23 грудня, протягом доби 24 грудня в столиці очікуються пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Раніше синоптики прогнозували сніг та ожеледицю на дорогах Києва 23-24 грудня. 23 грудня в столиці буде хмарна погода, очікується невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-2 градуса морозу. Крім того, повідомляється, що 24 грудня в Києві очікується мокрий сніг з переходом в дощ, а 25 грудня вночі помірний, вдень невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця.

Також раніше синоптики попереджали про лавинної небезпеки в горах Львівської області. У зв'язку з приростом снігу, у горах Львівської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).