ua en ru

Негода в Україні: знеструмленими залишаються 379 населених пунктів

Негода в Україні: знеструмленими залишаються 379 населених пунктів Фото: наслідки негоди в Україні (прес-центр ДСНС)

За день було відновлено електропостачання у 366 населених пунктах шести областей

Станом на 20:00 2 липня 2017 року знеструмленими внаслідок негоди залишаються 379 населених пунктів в Україні. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що протягом неділі аварійно-відновлювальними бригадами обленерго було відновлено електропостачання у 366 населених пунктах, що були знеструмлені 1 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) та через спрацювання системи захисту ліній електропередач.

"Залишилося відновити електропостачання у 379 населених пунктах 6 областей, а саме: Сумській - 167 н. п., Черкаській - 99 н. п., Чернігівській - 36 н. п., Полтавській - 36 н. п., Київській - 28 н. п. та Кіровоградській - 16 н. п.", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, комунальними службами та підрозділами ДСНС протягом дня проведено роботи з розпилу та прибирання дерев. Крім того, районними та міськими адміністраціями вирішується питання щодо відновлення покрівель пошкоджених будинків приватного сектору та соціально-побутової сфери.

Як доповіли в ДСНС, до ліквідації наслідків негоди від Служби було залучено 210 рятувальників та 45 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок буревію в Черкаській області постраждало 48 людей, із них 31 госпіталізовано, серед яких 17 дітей.