ua en ru

Негода в Україні: знеструмлено частину Луганської області

Негода в Україні: знеструмлено частину Луганської області Фото: ремонт ЛЕП (facebook.com/tovleo)

Повністю знеструмлено 4 населені пункти, частково - 3

Зимова негода в Україні залишила без світла частину підконтрольної території Луганської області. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" у Facebook.

"Так, за оперативною інформацією, станом на 13:30 24 грудня 2017 року повністю знеструмлено 4 населені пункти, частково - 3. Загалом без світла перебуває 2964 абоненти", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що частково знеструмлено місто Новодружеськ (1322 абонентів), місто Кремінне (715 абонентів), селище Горське (348 абонентів), повністю знеструмлено населені пункти Лозне, Шарове, Петрівка, частково - Лозно-Олександрівка (579 абонентів).

За останніми даними, Новодружеськ уже було заживлено близько 14:30. Натомість додалися нові знеструмлення.

"Усі вищевказані знеструмлення зафіксовано в період із 11:55 до 13:10. І вже встановлені причини деяких аварій попередньо дають можливість припустити вплив саме негоди, враховуючи опади та шквальний вітер", - доповіли в ТОВ.

СНІГ ТА ВІТЕР ЗНЕСТРУМИЛИ ЧАСТИНУ ЛУГАНЩИНИ Зимова негода знову залишила без світла частину підконтрольної території Луг...

Опубліковано ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" 24 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні протягом 18-19 грудня через погодні умови знеструмлено 147 населених пунктів у шести областях.