ua en ru

Негода в Україні: рух транспорту на дорогах загального користування забезпечено

Негода в Україні: рух транспорту на дорогах загального користування забезпечено Фото: снігопади в Україні (ДСНС)

Обмежено рух для великовантажних транспортних засобів у межах Миколаївської області

Українські рятувальники заявляють про забезпечення руху транспорту на автомобільних дорогах загального користування, попри негоду в Україні (снігопади, ожеледиця). Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Рух транспорту на автомобільних дорогах загального користування забезпечено. Обмежено рух для великовантажних транспортних засобів на ділянці дороги Кропивницький - Миколаїв від с. Возсіятське Єланецького району до м. Миколаїв в межах Миколаївської області", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, до розчистки доріг залучено 2 тис. 611 працівників та 1 тис. 908 од. техніки від Укравтодору. До того ж, для надання допомоги Укравтодору для розчистки доріг від ДСНС залучено: в Харківській області на ділянці дороги Купянськ-Сватово - шляхопрокладач (БАТ-2); у с. Ватутіно Нововодолазького району - бульдозер (БКТ-2РК); у Миколаївській області на автодорогах Вітовського району - шляхопрокладач (ІМР-2) та шнекоротор на базі КРАЗу.

Як доповіли в ДСНС, станом на 15:00 3 березня небезпечних метеорологічних явищ в Україні не спостерігається.

"Невеликий сніг у Вінницькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Чернігівській областях та м. Києві. Невеликий дощ у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській та Херсонській областях", - відзвітували рятувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок негоди в Україні в двох областях введено обмеження руху автотранспорту, зокрема на вїзді до Миколаєва та в Києві.