ua en ru

Негода в Україні: у Дніпропетровській області частково зняли заборону на рух

Негода в Україні: у Дніпропетровській області частково зняли заборону на рух Фото: негода в Дніпропетровській області

В області частково зняли введену через негоду заборону на рух транспорту

У Дніпропетровській області частково зняли заборону на рух транспорту дорогами державного значення, введену у результаті негоди в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укравтодору" у Facebook.

"Службою автодоріг у Дніпропетровській області у зв'язку з забезпеченням проїзду зняті всі обмеження руху на ділянках автомобільних доріг державного значення: М-29 Харків-Красноград-Перещепине - /М-18/, км128 - км157; М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, км 147+600 - км 228+100; Н-08 Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя, км 414+000 - км 450+000", - йдеться в повідомленні.

ЧАСТКОВЕ ЗНЯТТЯ ОБМЕЖЕНЬ ЗАБОРОНИ РУХУ НА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРОГАХ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Службою автодоріг в Дніпропет...

Опубліковано Укравтодор 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, вранці 19 квітня в Дніпропетровській області було обмежено рух транспорту. Станом на 15:00 ускладнення в русі транспорту спостерігалися на дорогах п'яти областей України. Зокрема, в Полтавській, Запорізькій, Харківській та Херсонських областях на деяких трасах ще спостерігалися пробки.