ua en ru

Негода в Україні: 61 населений пункт у чотирьох областях залишаються знеструмленими

Негода в Україні: 61 населений пункт у чотирьох областях залишаються знеструмленими Фото: в Україні через негоду без електрики залишаються 61 н. п.

Також тривають роботи з розчищення доріг місцевого призначення в 3 областях, де ускладнено проїзд до 105 населених пунктів

За станом на 16:00 15 листопада залишаються знеструмленими 61 населений пункт у чотирьох областях. Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В Івано-Франківській області залишаються без електрики 22 населених пункти, в Тернопільській - 17, у Хмельницькій - 15, у Чернівецькій - 7.

Аварійні бригади обленерго продовжують відновлювати електропостачання населених пунктів у результаті складних погодних умов (сніг, мокрий сніг, пориви вітру, дощ), через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач.

Наголошується, що проїзд на автодорогах державного і регіонального значення забезпечений.

Тривають роботи з розчищення доріг місцевого призначення в 3 областях, де ускладнено проїзд до 105 населених пунктів. Зокрема у Хмельницькій області - до 37 н. п., Тернопільській - до 45, а також в Івано-Франківській - до 23.

тривають роботи з відновлення електропостачання у 4 областях Українитривають роботи з відновлення електропостачання у 4 областях України 1тривають роботи з відновлення електропостачання у 4 областях України 2

Фото: тривають роботи по відновленню електропостачання у 4 областях України

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у двох областях від переохолодження померли троє людей.