ua en ru

Негода в Україні: понад 50 населених пунктів залишаються без світла

Негода в Україні: понад 50 населених пунктів залишаються без світла Фото: негода в Україні

Через негоду в Україні без електропостачання залишається 51 населений пункт

Внаслідок негоди в Україні знеструмлено 51 населений пункт. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Залишаються знеструмленими 51 населений пункт у двох областях (Одеська - 43, Черкаська - 8) ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що небезпечних метеорологічних явищ на території країни не спостерігається. Місцями невеликий сніг в Донецькій і Луганській областях.

Крім того, продовжує діяти обмеження руху великогабаритного транспорту на території Запорізької області на ділянці автодороги Н-30 Василівка - Бердянськ (протяжністю 23 км).

Разом з тим знято обмеження на двох ділянках доріг (Т-0811 Веселе - Новобогданівка, М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті негоди в Україні станом на ранок 21 січня 2018 року знеструмленими залишалися 294 населених пункти в п'яти областях країни.

Крім того, як доповіли в ДСНС в Одеській області тривають роботи з відновлення електропостачання v. Вилкове (залучено 2 електростанції ДСНС для забезпечення електропостачання лікарні і насосної станції).