ua en ru

Німецькі лікарі спростували огляд і підтвердження діагнозу Насірова

Німецькі лікарі спростували огляд і підтвердження діагнозу Насірова Фото: Роман Насіров

Фахівці клініки не оглядали Романа Насірова

Німецькі лікарі Університетської кардіологічного центру Фрайбурга заявили, що не оглядали усуненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомляє DW.

"Центр серця при Університетській клініці Фрайбурга ніколи не ставив діагноз про стан здоров'я Романа Насірова. Цього пацієнта ніколи особисто не оглядав жоден лікар Центру серця", - заявили в клініці.

Згідно з інформацією видання, лікарі "Феофанії" вислали в Німеччину анонімну інформацію з історії хвороби одного з пацієнтів і попросили підтвердити обґрунтованість вибраного методу лікування. У клініці Фрайбурга не знають, чи йшлося в документах про історію хвороби даних про Романа Насірова.

У свою чергу, в "Феофанії" коментувати обставини співпраці з німецькими лікарями відмовилися, пославшись на зайнятість спеціалістів, відповідальних за цю справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі клініки Фрайбурга підтвердили раніше встановлений у клініці "Феофанія" діагноз усуненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.