ua en ru

Німецькі компанії в ОАЕ уклали багатомільйонні контракти.

Німецькі компанії в ОАЕ уклали багатомільйонні контракти, передає Deutsche Welle.
У рамках візиту до країн Перської затоки делегації ФРН, очолюваної федеральним канцлером країни Ангелою Меркель, між Німеччиною та Об'єднаними Арабськими Еміратами було підписано ряд великих угод в економічній сфері.
Німецький технологічний концерн Linde уклав угоду про будівництво вже третьої фабрики по первинній обробці нафти і газу для хімічної промисловості загальною вартістю в 1,1 млрд дол. Передбачається, що підприємство щорічно буде виробляти до 1,5 млн т етану.
Компанія Bauer отримала замовлення на будівництво ще 13 автомобільних газозаправних станцій на суму 28 млн дол. Очолювана А.Меркель делегація візьме участь у відкритті однієї з таких газозаправних станцій, запланованому в Абу-Дабі на 25 травня.
Електротехнічний концерн Siemens уклав контракт на 145 млн дол., відповідно до якого він зобов'язується поставити компоненти для розвитку системи електропостачання в столиці ОАЕ Абу-Дабі. Представники компанії Wintershall - дочірнього підприємства фірми BASF - підписали протокол про наміри, який передбачає спільні розвідку і розробку газових і нафтових родовищ в еміраті Абу-Дабі. Відповідно до цієї домовленості Wintershall стане першою німецькою фірмою, яка отримала ліцензію на участь в подібних роботах.