ua en ru

У деяких комітетах Ради вже розглянули звіт Кабміну, - Гройсман

У деяких комітетах Ради вже розглянули звіт Кабміну, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/volodymyrgroysman)

За словами Гройсмана, Кабмін готовий відзвітувати у будь-який момент

Кабінет міністрів готовий звітувати перед парламентом у будь-який момент. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"А тепер що стосується звіту уряду. Український уряд публічно презентував звіт 15 лютого 2018 року. Він знаходиться у парламенті. Ви можете його вивчати. В ряді комітетів вже пройшов розгляд цього звіту. З конкретними цифрами, деталями. Вже два місяці у вас було його прочитати. Уряд України готовий звітувати у будь-який момент. Читайте , дивіться. Якщо у вас будуть побажання, то ми готові їх врахувати", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, комітет Верховної ради України з питань економічної політики переніс розгляд звіту Кабінету міністрів України на червень. "Розгляд звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів України в 2017 році перенесено на чергове засідання комітету 20 червня 2018 року", - сказано в повідомленні прес-служби комітету.