ua en ru

Назарбаєв також вже прибув до Мінська

Президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв також вже прибув до Мінська (Білорусь) для участі в сьогоднішніх переговорах у форматі "Україна - Митний союз - Євросоюз".

Президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв також вже прибув до Мінська (Білорусь) для участі в сьогоднішніх переговорах у форматі "Україна - Митний союз - Євросоюз". Про це повідомляє Белта.

Зазначимо, також в Мінськ вже прибули Президент України Петро Порошенко, верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з торгівлі Карел де Гюхт.

Очікується, що зустріч розпочнеться о 14:00, однак, за словами джерел, точний план заходів досі не узгоджений, повідомляє "5 канал".

Нагадаємо, на 26 серпня у Мінську за ініціативою Президента Білорусі Олександра Лукашенка заплановані переговори Президента України Петра Порошенка з Президентами Росії Володимиром Путіним, Білорусі Олександром Лукашенком і Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим. У зустрічі також заплановано участь трьох комісаров ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон, з енергетики Гюнтера Оттінгера та торгівлі Карла де Гухта.