ua en ru

Назарбаєв вважає, що Порошенко необхідно поговорити з Путіним "один на один"

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком у Мінську висловив переконання, що для вирішення ситуації на Донбасі Президенту України необхідно поговорити "один на один" з головою Російської Федерації Володимиром Путіним.

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком у Мінську висловив переконання, що для вирішення ситуації на Донбасі Президенту України необхідно поговорити "один на один" з головою Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

Назарбаєв відзначив, що дуже схвильований ситуацією на Донбасі. На його переконання, необхідно докласти всіх зусиль для якнайшвидшого його врегулювання. "Вважаю головним, щоб Ви прямо поговорили "один на один" з Путіним", - цитує слова Назарбаєва прес-служба Порошенка. І для Росії, і для України, на його думку, настав час істини, адже "далі це кровопролиття тривати не може".

Президент Казахстану також зазначив, що врегулювання ситуації стане можливим тоді, коли компроміс підтримують обидві сторони. "Необхідно знайти точки дотику, щоб припинити війну", - підкреслив він.