ua en ru

Нацтелерадіо переоформило ліцензії на мовлення телеканалам "Тоніс", "ТЕТ", "1+1", "Новий"

Нацтелерадіо переоформило ліцензії на мовлення телеканалам "Тоніс", "ТЕТ", "1+1", "Новий". Про це сьогодні повідомила РБК-Україна начальник відділу зв'язків зі ЗМІ Нацтелерадіо Тамара Кравченко.

Також Нацтелерадіо переоформило ліцензії телестудіям "Служба інформація" ТРК "НВМ-радіо", ТРК Simon (Харків) та низці інших телерадіокомпаній.
З приводу планових перевірок, Т.Кравченко зазначила, що "Нацрада зобов'язала керівництво ТРК Simon в місячний термін виправити існуючі порушення. В ЗАТ "Наше радіо", ТОВ "Перший альтернативний телеканал А1А", ТРК "Радіо-Ера", ТОВ "Радіо Шарманка" значних порушень не було виявлено".
Нацрада на своєму засіданні також скасувала санкції ТРК "Кіно ТВ", у вигляді "оголошення попередження".
Нацрада також на своєму засіданні погодила проект постанови Кабміну про затвердження положення про порядок здійснення міжнародної координації радіочастот в Україні.
Окрім цього, на засіданні голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов представив нових членів Нацради, яких обрав парламент, Євгена Баранова, Оксану Єлманову, Ірину Опілат та Миколу Фартушного.