ua en ru

Нацрада реформ спільно з ЄБРР пропонує створити офіс впровадження реформ, - Порошенко

Нацрада реформ спільно з ЄБРР пропонує створити офіс впровадження реформ, - Порошенко Джерело фото:EPA

Національна рада реформ за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) пропонує створити проектний офіс впровадження реформ.

Національна рада реформ за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) пропонує створити проектний офіс впровадження реформ. Про це заявив Президент України Петро Порошенко сьогодні на засіданні Національної ради реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Війна не є підставою для гальмування реформ... На сьогодні є найкращий час, коли маємо запускати реформи. На реформи налаштовані всі: Президент, уряд, парламент, громадськість... Питання координації цих реформ теж набуває неабиякої ваги. Для успішного провадження реформ потрібна консолідація зусиль усіх учасників процесу... Ефективність взаємодії забезпечить спільна командна робота. Нацрада з реформ є найоптимальнішим майданчиком для обговорення реформ і пошуку консенсусу", - вважає Порошенко.

Він зазначив, що кожна реформа має свій бюджет.

"Мені б дуже хотілося щоб на найближчому засіданні проектні менеджери презентувати комплексно свої проекти реформ", - сказав Порошенко.

"Реформи це випробування на життєздатність коаліції для змін в країні", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, 22 грудня 2014 р. Порошенко затвердив склад Нацради реформ.