ua en ru

Нацрада попросила Держкомтелерадіо припинити публікацію в газетах програм передач заборонених російських каналів

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення звернулась в Державний комітет телебачення і радіомовлення України з проханням припинити публікацію програм передач заборонених російських каналів в друкованих виданнях України.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення звернулась в Державний комітет телебачення і радіомовлення України з проханням припинити публікацію програм передач заборонених російських каналів в друкованих виданнях України. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Зокрема зазначається, що в листі Нацради мова йде про вжиття заходів щодо припинення розміщення в друкованих виданнях програм 15 телеканалів, ретрансляція яких заборонена на території України.

У зв'язку з цим Нацрада попросить Держкомтелерадіо звернутися з відповідною вимогою до всіх друкованих засобів масової інформації.

Нагадаємо, раніше Нацрада заборонила ретрансляцію в Україні 15 російських телеканалів: "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-планета", "Россия 24", "НТВ мир", "TVCI", "Россия-1", "НТВ", "Петербург-5", "ТНТ", "Звезда", "РЕН-ТВ", "РБК-ТВ", "История", а також канали "LifeNews" та "RussiaToday", які є неадаптованими до вимог вітчизняного законодавства.