ua en ru

Нацрада з телебачення і радіо призначила своїм головою Юрія Артеменка

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення під час зустрічі 7 липня призначила своїм головою Юрія Артеменка.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення під час зустрічі 7 липня призначила своїм головою Юрія Артеменка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацради.

На посаду першого заступника голови Нацради України призначена Ольга Герасим'юк, на посаду заступника голови Нацради - Григорій Шверк, відповідальним секретарем призначена Катерина Котенко.

Нагадаємо, 7 липня Президент України Петро Порошенко змінив трьох членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Тексти відповідних указів від 7 липня 2014 р. зокрема, указами № 572/2014, № 573/2014 і № 574/2014 з посад членів Нацради звільнені Любов Бакаленко, Володимир Манжосов і Лариса Мудрак відповідно. Разом з тим указами № 575/2014, № 576/2014 і № 577/2014 на посади членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення призначені Юрій Артеменко, Владислав Севрюков і Григорій Шверк відповідно. При цьому Порошенко вважає важливим розробку програми спеціального інформаційного мовлення для Донбасса.Он підкреслив, що Нацрада має зайняти жорстку позицію в області інформаційної безпеки, оскільки проти України з'явилася "надзвичайно добре розроблена пропагандистська машина".