ua en ru

Нацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів

Нацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів Фото: Василь Неволя (прес-служба Нацполіції)

Департамент міжнародного співробітництва проводить перевірку акредитації персоналу

Нацполіція вже перевірила акредитацію 9 тисяч осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА. Про це це сьогодні, 11 травня, повідомив начальник Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Нацполіції Василь Неволя, передає прес-служба Нацполіції України.

"Департамент міжнародного співробітництва проводить перевірку акредитації персоналу, який буде задіяний в проведенні футбольних матчів. На сьогодні поліція вже перевірила більше дев’яти тисяч таких осіб", - зазначив Неволя.

За словами першого заступника глави МВС Сергія Ярового, основне навантаження під час зустрічі учасників футбольних матчів буде припадати на міжнародний аеропорт "Бориспіль". Крім цього гості прибуватимуть в аеропорт "Київ" та аеропорти Харкова та Одеси.

"Тому сьогодні правоохоронці відпрацювали в аеропорту "Бориспіль" заходи, пов’язані з прибуттям та супроводженням учасників та глядачів фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА", - повідомляють у Нацполіції.

Нацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги ЧемпіонівНацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги ЧемпіонівНацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги ЧемпіонівНацполіція перевірила акредитацію 9 тис. осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів

Фото: заходи в аеропорту "Бориспіль" (прес-служба Нацполіції)

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що за порядком під час фіналу Ліги Чемпіонів у Києві, 26 травня 2018 року, будуть стежити 12 тис. правоохоронців.