ua en ru

Нацполіція оприлюднила список кандидатів на посаду очільника відомства

Нацполіція оприлюднила список кандидатів на посаду очільника відомства Фото: поліція

У списку кандидатів на посаду глави Наполіції вказано 64 претенденти

Національна поліція України оприлюднила список кандидатів на посаду очільника відомства. Відповідний перелік розміщено на сайті Нацполіції.

Так, у списку кандидатів на посаду глави Наполіції вказано 64 претенденти. Серед них, зокрема, заступник голови Нацполіції - начальник ГУ НП у м. Києві Андрій Крищенко, начальник ГУ НП в Донецькій області Вячеслав Аброськін, перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

"Всього 64 претенденти. З них мають юридичну освіту - 59. З них працюють у НП на даний час - 18", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перший етап конкурсу на посаду глави Нацполіції розпочинається 18 січня. Загалом передбачається 5 етапів.

"За результатами п’яти етапів конкурсу комісія шляхом голосування визначає не більше трьох фінальних претендентів. У разі виникнення спірних питань, комісія може запропонувати претендентам додаткову перевірку. Список фінальних претендентів повинен бути сформований і переданий на розгляд міністру внутрішніх справ в якомога коротший термін, але не пізніше 15 лютого 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацполіція сьогодні оприлюднить список кандидатів на посаду голови відомства.