ua en ru

Нацкомтелерадіо закликало провайдерів тимчасово утриматися від трансляції російських каналів

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликала провайдерів тимчасово утриматися від трансляції російських каналів.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликала провайдерів тимчасово утриматися від трансляції російських каналів. Про це йдеться у зверненні відомства.

"Враховуючи звернення Ради національної безпеки і оборони України від 6 березня 2014 року № 242/2-5-1 і рішення РНБО від 1 березня 2014 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликає провайдерів програмної послуги тимчасово утриматися від ретрансляції в своїх мережах передач телеканалів "Вести", "Росія 24", " ОРТ", "РТР-Планета" до приведення їх програм у відповідність з вимогами українського законодавства. Держава повинна стабілізувати ситуацію у всіх регіонах і забезпечити інтереси всіх громад", - йдеться в повідомленні.

Нацкомтелерадіо просить глядачів усіх регіонів України з розумінням до тимчасового кроку, який триватиме до врегулювання ситуації.