ua en ru

Нацагентство з управління активами починає перший етап конкурсного відбору

Нацагентство з управління активами починає перший етап конкурсного відбору Фото: голова Національного агентства з виявлення, пошуку та управління активами Антон Янчук

Конкурс буде оголошений на 16 посад

Агентство з управління активами оголошує перший етап конкурсу на 16 вакантних посад. Про це повідомляє голова Національного агентства з виявлення, пошуку та управління активами Антон Янчук під час брифінгу у вівторок, 14 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні, 14 березня, Національне агентство з питань виявлення, пошуку та управління активами, одержаними внаслідок корупційних злочинів, оголошує конкурс на вакантні посади категорії Б і В центрального апарату. Конкурс буде оголошено на 16 посад. Це перша хвиля конкурсного відбору", - заявив Янчук.

Янчук підкреслив, що агентство буде виконувати нову регуляторну функцію в країні і попередив, що в суспільстві можуть виникнути несподівані реакції на роботу агентства.

"Створення і запуск агентства є унікальним досвідом для України", - резюмував він.

"Ми хочемо вийти на рівень зарплати для фахівців близько 20 тисяч гривень, але це все буде залежати від бюджету", - сказав Янчук.

Також він додав, що агентство має запрацювати у 2017 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЄС підтримує створення в Україні Національного агентства з виявлення, пошуку та управління незаконними активами.