ua en ru

Корчак наталія обрана головою Антикорупційного нацагентства

Корчак наталія обрана головою Антикорупційного нацагентства Фото: Наталія Корчак

Заступником голови НАПК обраний Радецький Руслан Станіславович

Главою Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК) обрана Наталія Корчак. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

"Під час засідання НАПК, одноголосно, головою Національного агентства України з питань запобігання корупції обрано Корчак Наталію Миколаївну, заступником голови - Радецького Руслана Станіславовича", - йдеться в повідомленні.

Також, членами Національного агентства прийнятий план невідкладних організаційних заходів з початку роботи цього органу.

Зокрема, сформовано пропозиції щодо визначення граничної чисельності працівників Національного агентства і прирівнювання їх посад до відповідних категорій посад Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Також на засідання було прийнято рішення звернутися до Кабінету Міністрів України щодо забезпечення діяльності Національного агентства України з питань запобігання корупції належним приміщенням.

Наступне засідання Національного агентства заплановано на 29 березня цього року.

Нагадаємо, члени Національного агентства з питань запобігання корупції вчора, 17 березня, протягом кількох годин не могли погодити кандидатуру глави відомства.