ua en ru

Наскільки збігаються бажання продавців і можливості покупців на ринку житлової нерухомості?

Національна валюта абсолютно не користується довірою - продавці квартир повсюдно стали вимагати від покупців оплати в доларі.Наскільки сьогодні покупці готові розлучитися з іноземною валютою, яку стало практично неможливо дістати, розповіла експерт у сфері купівлі-продажу нерухомості, керівник відділу продажів АН «Планета Оболонь» Юлія Войналович.

Національна валюта абсолютно не користується довірою - продавці квартир повсюдно стали вимагати від покупців оплати в доларі.

Наскільки сьогодні покупці готові розлучитися з іноземною валютою, яку стало практично неможливо дістати, розповіла експерт у сфері купівлі-продажу нерухомості, керівник відділу продажів АН «Планета Оболонь» Юлія Войналович.

«Звичайно ж, покупець не готовий зараз розлучитися з «підматрацні грошима», тим більше, що долар повинен ще зрости. Основний коментар, який ріелтор чує після перегляду звучить так: «Так, мені подобається, але дорого», - розповіла вона.

У зв'язку з цим Будиночок поцікавився, чи можна вважати, що на сьогоднішній день перегляди покупців носять просто екскурсійний характер, чи все-таки вони пропонують продавцям свою ціну? «Якщо покупець не турист і дійсно готовий купувати, то його запит щодо вартості відрізняється від реальних цін десь на 30-40%», - резюмувала експерт.
Джерело: domik.ua