ua en ru

Для нас є пріоритетом пошук 402 безвісти зниклих на Донбасі, - голова СБУ

Для нас є пріоритетом пошук 402 безвісти зниклих на Донбасі, - голова СБУ Фото: Василь Грицак (flickr.com/Security Service of Ukraine)

Василь Грицак наказав відповідним підрозділам активізувати роботу з пошуку зниклих

Україні сьогодні важливо знайти та повернути додому 402 безвісти зниклих у результаті бойових дій на Донбасі осіб. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Грицак, передає прес-служба СБУ.

"Для нас є пріоритетом - пошук та повернення до своїх рідних 402 безвісти зниклих осіб", - наголосив він.

У повідомленні прес-служби зазначається, що голова СБУ видав розпорядження відповідним підрозділам активізувати роботу з пошуку зниклих.

"На жаль, на сьогодні частина Донецької та Луганської областей окупована російськими найманцями і не маємо доступу на окуповану територію. Але ми впевнені, що питання контролю - це питання часу", - зауважив Грицак.

Він додав, що Служба безпеки звільняє заручників від початку непроголошеної війни, і наголосив, що у цьому "делікатному процесі" задіяно чимало небайдужих людей.

"Але найбільша подяка і мій низький уклін рідним заручників, без яких ми б не звільнили жодну людину", - підкреслив він.

#СБУ вітає звільнених 74 українських заручників Служба безпеки України вітає звільнених 74 українських заручників, яких...

Опубліковано Служба безпеки України 27 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на сьогодні з полону бойовиків на Донбасі звільнено або знайдено 3215 людей.