ua en ru

Народним депутатам показали колишню камеру Тимошенко в СІЗО

Київський СІЗО 15 грудня о 16:00 відвідали народні депутати України Юрій Гримчак та Володимир Арієв. Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України, в ході візиту народним депутатам була надана можливість відвідати камеру № 242 (в якій до переведення в медико-санітарну частину СІЗО утримувалась екс-прем'єр України Юлія Тимошенко).
Прибувших в СІЗО членів парламенту супроводжував начальник управління Державної пенітенціарної служби України в м. Києві та Київській області, а також виконуючий обов'язки начальника Київського СІЗО. Під час цього візиту народних депутатів було проінформовано про загальні умови тримання слідчо-заарештованих, проблемні напрямки діяльності установи, а також про готовність та перспективи введення в експлуатацію нового корпусу для тримання заарештованих жінок.
Під час підсумкової бесіди з начальником управління депутати висловили свої позитивні враження щодо сприяння їм у відвіданні установи, а також відносно побаченого. Зауважень від відвідувачів не надходило, повідомляє прес-служба.