ua en ru

У "Народному фронті" обурені пропозицією "Опоблоку" створити широку коаліцію у Раді

У "Народному фронті" обурені пропозицією "Опоблоку" створити широку коаліцію у Раді

У "Народному фронті" обурені пропозицією представників Опозиційного блоку до Президента Петра Порошенка і спікера Володимира Гройсмана створити широку коаліцію у Верховній Раді. Про це заявив заступник голови парламентської фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Подібні заяви пана Рабіновича, який представляє Опозиційний блок, є цинічною відвертою спробою познущатися з ситуації в Україні", - наголосив він.

"Я як людина, яка прийшла в "Народний фронт" з фронту, де ми боролися з наслідками діяльності соратників Януковича, і вся фракція "Народний фронт" у парламенті глибоко обурені заявою Опозиційного блоку", - додав Андрій Тетерук.

Він зазначив, що екс-регіонали планують свій реванш "через спільні заяви, просування спільних проектів, потім - повернення "легітимного" Януковича та всієї мерзоти, яка втопила Україну у вогні та крові".

"Я буду виступати категорично проти створення "ширки". Мене обурює навіть спроба об'єднатися з представниками Опоблоку", - наголосив він.

Тетерук додав, що всі колишні соратники Януковича мають відповідати за ті злочини, які вони скоїли.

"А їхнє майбутнє з моїм майбутнім має бути розділене колючим дротом, бо всі вони врешті мають піти за ґрати за ті злочини, що вони скоїли проти країни, в якій я живу та за яку міг загинути", - резюмував Андрій Тетерук.