ua en ru

У "Народному Фронті" немає жодної думки про дочасні вибори, - нардеп

У "Народному Фронті" немає жодної думки про дочасні вибори, - нардеп Фото: Андрый Тетерук (РБК-Украъна, Выталый Носач)

Водночас фракція готова до участі у виборах

Фракція "Народний фронт" проти проведення дострокових виборів у країні, але в разі їх проведення буде готовою до участі у виборах. Про це у коментарі РБК-Україна розповів перший заступник голови депутатської фракції "Народний Фронт", народний депутат Андрій Тетерук.

"Жодної думки про те, що треба займатись достроковими виборами - в "Народному фронті" немає. Я вважаю тези про дострокові парламентські вибори - руйнівною технологією Кремля", - заявив Тетерук.

Він наголосив, що "Народний Фронт" буде готовим до виборів, якщо вони відбуватимуться.

"Ми завжди готові до виборів. Ми нічого не боїмося і готові звітувати. У нас є осередки "Народного фронту" у кожній області. Ми працюємо на місцях. Ми будемо брати участь у президентських виборах 2019-го року і у парламентських виборах 2019 року. Але дострокових виборів в Україні не буде", - додав він.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, останнім часом тема про ймовірність розпуску парламенту 8-го скликання та призначення дострокових виборів Ради на серпень-вересень цього року почала активно обговорюватися у всіх політичних силах.

Офіційно таку інформацію заперечують, однак не під запис депутати говорять про можливість проведення виборів у серпні-вересні цього року.