ua en ru

Нардепи змінили склад комітетів Верховної Ради

Верховна Рада України (ВР) прийняла проект постанови № 2602 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України" Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання "." За "проголосували 253 народних депутата з мінімально необхідних 226.

Згідно з проектом постанови, депутат парламентської фракції Парті регіонів Юрій Благодир увійшов до складу комітету з питань європейської інтеграції.

Анатолій Гончаров (ПР) увійшов до складу комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.
Олександр Зац (ПР) став членом комітету з питань правової політики.

В'ячеслав Задорожний (ПР) став членом комітету з питань бюджету, при цьому вийшов зі складу комітету з питань європейської інтеграції.

Володимир Кацуба (ПР) став членом комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, при цьому нардепи звільнили його від обов'язків члена комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Олександр Козуб (ПР) увійшов до складу комітету з іноземних справ.

Володимир Купчак ("Батьківщина") став членом комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, при цьому він вийшов зі складу комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Володимир Малишев (ПР) увійшов до складу комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Сергій Матвієнков (ПР) став членом Комітету з питань промислової та інвестиційної політики.

Іван Мирний (ПР) став членом комітету з питань європейської інтеграції.

Михайла Опанащенко (ПР) увійшов до складу комітету з питань податкової та митної політики, увільнивши його від обов'язків члена Комітету з питань економічної політики.

Юрія Поляченка (ПР) став членом комітету з питань охорони здоров'я.

Віктор Тихонов (ПР) увійшов до комітету з питань верховенства права та правосуддя.

Віктор Янукович (ПР) увійшов до комітету з питань транспорту і зв'язку, при цьому вийшов зі складу комітету з питань інформатизації та інформаційних технологій.

Леонід Ємець ("Батьківщина") вийшов зі складу комітету з питань науки і освіти та увійшов до комітету з питань верховенства права та правосуддя.

Олексій Білий (ПР) увійшов до складу комітету з питань транспорту при цьому вийшов з комітету з інформатизації та інформаційних технологій.

Читайте також: ВР відмовилася збільшити склад спецкомісії ВР з питань приватизації до 29 людей.