ua en ru

Нардепи "Батьківщина" пропонують ВР звільнити Королевську від виконання обов'язків міністра соцполітики

Народні депутати від фракції "Батьківщина" Степан Кубів, Михайло Хміль та Ігор Васюник пропонують Верховній Раді України звільнити Наталії Королевської від виконання обов'язків міністра соціальної політики України

Народні депутати від фракції "Батьківщина" Степан Кубів, Михайло Хміль та Ігор Васюник пропонують Верховній Раді України звільнити Наталії Королевської від виконання обов'язків міністра соціальної політики України. Про це йдеться проекті постанови № 4222 "Про звільнення Наталії Королевської від виконання обов'язків міністра соціальної політики України", яка зареєстрована сьогодні у парламенті.

"За час перебування на посаді міністра та виконання обов'язків міністра соціальної політики Королевська не забезпечила ефективної роботи підпорядкованого міністерства, не забезпечила передбаченого ст. 46 Конституції України права громадян на соціальний захист, особливо такої категорії осіб як ветерани-афганці та особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", - йдеться в пояснювальній записці до постанови.