ua en ru

Нардепи до 16:30 пішли на техконсультації щодо призначення позачергових виборів у Кривому Розі

Нардепи до 16:30 пішли на техконсультації щодо призначення позачергових виборів у Кривому Розі Фото: Верховна Рада України

Засідання розпочнеться о 16:30

Перший заступник спікера Верховної Ради Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання парламенту й оголосив перерву до 16:30 для технічних консультацій, передає кореспондент РБК-України.

До цього про необхідність таких консультацій заявив спікер ВР Володимир Гройсман.

"Я зараз доручу, Андрій Володимирович відкриє засідання вечірнє, оголосить перерву 30 хвилин, я просив би на 16:30 прибути всіх народних депутатів у зал, і після проведення технічних консультацій ми саме з цього питання розпочнемо засідання", - сказав голова парламенту.

У залі зареєструвалися 327 нардепів.

"Я оголошую вечірнє засідання Верховної Ради України відкритим і водночас нагадую, що голова Верховної Ради згідно регламенту оголосив перерву на півгодини для проведення консультацій з головами фракцій парламенту", - сказав Парубій.

Перерва, за словами Парубія, необхідна для врегулювання деяких питань з розгляду призначення позачергових виборів у Кривому Розі Дніпропетровської області.

Нагадаємо, до Верховної Ради України внесений законопроект №3613 "Про призначення позачергових виборів Криворізького міського голови". Відповідний документ зареєстрований на сайті парламенту.