ua en ru

Нардепи 10 лютого заслухають Лавриновича і Балогу під час години запитань до уряду

Народні депутати України в найближчу п'ятницю під час години запитань до уряду заслухають міністра юстиції Олександра Лавриновича, а також міністра МНС Віктора Балогу. Про це заявив глава Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин на погоджувальній раді, передає кореспондент РБК-Україна.
За його словами, оскільки обидва питання, по яких планується виступ керівників міністерств, на сьогоднішній день актуальні, кожному з виступаючих буде надано по 25 хвилин часу на обговорення існуючих проблем, 10 хвилин, які залишилися, депутати зможуть приділити іншим присутнім на годині питань до уряду членам Кабміну.

Варто відзначити, що з пропозицією щодо виступу на годині уряду міністра МНС Віктора Балоги до членів погоджувальної ради звернувся, член фракції "Реформи і порядок" Валерій Камчатний: "Сьогодні звучить стурбованість тим, що багато людей померло в Україні під час морозів, тому нам видається правильним запросити з цього приводу на годину уряду главу МНС Віктора Балогу, щоб він проінформував про цю ситуацію".

Раніше повідомлялося, що БЮТБ вимагає 10 лютого заслухати Лавриновича, зокрема, інформацію щодо імплементації в національне законодавство України окремих положень резолюції ПАРЄ.