ua en ru

Нардеп від Радикальної партії розповів в ПАРЄ про ставлення до політопонентів в Україні

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Вовк провів зустрічі з європейськими політиками в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) і розповів їм про ставлення до політичних опонентів в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив його колега, народний депутат Андрій Лозовий.

"Сьогодні представник Радикальної партії в ПАРЄ поінформував про ставлення до політичних опонентів в Україні в офісі Комітету із запобігання катувань. Також провів зустріч з директором офісу комісара з прав людини Ради Європи Ніла Мужнієкса Ізіль Гачет, на зустрічі детально обговорили наступ на свободу слова і нехтування верховенством права в Україні. Зокрема, арешт народного депутата Ігоря Мосійчука та всі порушення, які були допущені при затриманні ", - пише народний обранець.

Крім цього, Лозовий нагадав нинішній владі про долю екс-президента Віктора Януковича.

"Вся Європа буде знати про подвиги цинічних бариг на ниві політичних репресій. Народного гніву вони не бояться (а дарма, згадали б, чим закінчив Янукович). Подивимося, чи злякаються вони перспективи залишитися без багатомільярдних траншів", - заявив радикал.

Нагадаємо, що після голосування у Верховній Раді за зміни до Конституції України 31 серпня, фракція Радикальної партії перейшла в опозицію до чинної влади. Після цього одного з депутатів партії Ігоря Мосійчука заарештували.