ua en ru

Нардеп Парасюк госпіталізований в Чернігівській області

Нардеп Парасюк госпіталізований в Чернігівській області Фото: Володимир Парасюк

Парасюк знаходиться в райлікарні міста Козелець

Позафракційний народний депутат України Володимир Парасюк госпіталізований до Чернігівської області. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат Борис Філатов.

"SOS. Володимира Парасюка не буде сьогодні на мітингу біля Генпрокуратури. Він лежить під крапельницею в районній лікарні р. Козелець Чернігівської області. Подробиці пізніше. Жити буде, хоча приємного мало", - повідомив Філатов.

SOS. Володимир Парасюк не будет сегодня на митинге у Генпрокуратуры.Он лежит под капельницей в районной больнице г. Ко...

Posted by Borys Filatov on 22 Июль 2015 г.

Як повідомила РБК-Україна сестра Парасюка Ірина, нардеп потрапив до лікарні через ускладнення з нирками.

"Після війни, коли він приїхав зі сходу, у нього почалися ускладнення з нирками. І коли ми їхали, у нього раптом почався дуже сильний біль, ми намагалися йому знеболювальним той біль зняти, але він просо почав втрачати свідомість і ми його просто завезли у першу лікарню, які знайшло по дорозі. Зараз його капають та проводять обстеження", - повідомила вона.

Сестра зазначила, що наразі Володимир Парасюк перебуває в лікарні міста Козелець, а пізніше його перевезуть до Києва, оскільки цій лікарні немає необхідного обладнання.

Нагадаємо, 16 липня у сесійній залі Верховної Ради України позафракційний депутат Володимир Парасюк влаштував бійку з народними депутатами з фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП). Парасюк повідомив журналістам, що накинувся на голову Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насирова, тому що той голосував за включення до порядку денного проекту змін до Конституції в частині децентралізації.